Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig

Skriv til os

Det er i øjeblikket kun muligt at kontakte os via e-mail eller på de sociale medier. Henvendelser kan sendes til info@ladycious.com eller ved at udfylde kontaktformularen nedenunder. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 72 timer. 

Kontaktformular

FAQ

Har du et spørgsmål til din bestilling eller levering? Se vores mest besvarede kundespørgsmål her:

Under "Min konto" finder du en fane der hedder "Abonnementer". Her kan du se aktive abonnementer, og foretage handlinger såsom annullering, ændring af adresse, betaling m.m.

Et TeenKit er en startbox med alt det, en ung pige behøver til sin første menstruation. Det inkluderer bl.a. en ladyshaver, en elektronisk varmepude og en række nyttige produkter, som kan gøre hendes månedage bedre.

En MåneBox er en månedlig abonnementsbox med bæredygtige bind og tamponer, som også indeholder spændende produkter. Forvent både overraskelser, snacks og andre lækre produkter til selvpleje og forkælelse. 

Du kan selv justere boxens indhold under medlemskabsfanen.

En MiniBox er en mindre udgave af MåneBox, hvor du ikke modtager nogen ladyshaver eller blade til din skraber. I MiniBox får du også kun én overraskelse. Til gengæld får du alle de andre fordele, som er inkluderet i MåneBox. Se det som en budgetvenlig løsning til dig der stadig ønsker at være medlem.

En MåneBox/MiniBox kan benyttes af alle kvinder i menstruationsalderen. Produkterne som medfølger kan benyttes af både voksende og unge. 

Udover at fejre kvindekroppen med lækre overraskelser og forkælelse, så er MåneBox også en garanti for at du aldrig løber tør for bind eller tamponer, noget som kvinder i alle aldre kan få glæde af. 

Pakker der er bestilt inden kl 17.00 på hverdage, kommer afsted til dig samme dag.

MåneBox og MiniBox afsendes kontinuerligt hver måned, på den dag i måneden som du valgte ved tilmeldingen.

Ønsket leveringsdato skal helst sættes til 3-5 dage før forventet menstruation. Ved afsendelse af MåneBox fra vores lager, trækkes pengene fra dit kreditkort, og den forventede leveringstid er 1-3 hverdage.

Ja, du skal blot bruge kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig, inden for 24 timer

Nej, der er ingen oprettelsesgebyr forbundet med medlemsskabet. 

Din MåneBox eller MiniBox sendes 1 gang om måneden, og hyppigheden kan på nuværende tidspunkt ikke ændres. Du vælger dog selv, hvornår du gerne vil modtage den, ved bestilling.  

Ja, selvfølgelig! Vi sælger også andre produkter, og ingen af disse kræver et medlemsskab. 

Nyhed!

Ladycious præsenterer

Den helt nye MiniBox

Kun 139 kr. / måned